Christine Koster

Christine Koster heeft cum laude haar studie afgerond als jurist en econoom aan de Universiteit Utrecht in 2019. Sinds 2023 is zij een gewaardeerde advocaat bij Advocatenkantoor de Binnenstad, gespecialiseerd in vreemdelingenrecht. Voordat ze zich bij ons kantoor voegde, heeft Christine waardevolle ervaring opgedaan als juridisch medewerker vreemdelingenrecht bij een gerenommeerd advocatenkantoor en als juridisch begeleider vreemdelingenrecht bij de Regenboog Groep Amsterdam, waar zij zich met name richtte op het ondersteunen van ongedocumenteerde Surinaamse ouderen. Tussen 2019 en 2022 heeft zij tevens gewerkt als begeleider voor verschillende doelgroepen bij HVO-Querido en het Leger des Heils.

Christine behandelt diverse zaken binnen het vreemdelingenrecht, waaronder verblijfsvergunningen, visa, nationaliteit. Daarnaast heeft zij expertise op het gebied van sociale zekerheidsrecht en brede bestuursrechtelijke kwesties, zoals BRP-inschrijvingen, uitkeringen en DUO-geschillen. Ook is zij bekwaam in het personen- en familierecht, met specialisatie in afstamming, echtscheidingen, omgangsregelingen en gezagskwesties.

Buiten haar professionele leven is Christine een enthousiaste sporter die van boksen, surfen en wandelen houdt. Ze geniet ook graag van cabaret- en theatervoorstellingen, waarbij ze ontspant en inspiratie opdoet.

Als u op zoek bent naar een betrokken en deskundige vreemdelingenrechtadvocaat, staat Christine Koster klaar om u juridische ondersteuning te bieden. Neem vandaag nog contact met haar op voor een consult via koster@binnenstadadvocaten.nl

Gespecialiseerd in