Christine Koster

Christine Koster is in 2019 afgestudeerd als jurist (cum laude) en econoom aan de Universiteit Utrecht en is sinds 2023 als advocaat verbonden aan Advocatenkantoor de Binnenstad. Christine was eerder werkzaam als juridisch medewerker vreemdelingenrecht bij een advocatenkantoor  en als juridisch begeleider vreemdelingenrecht bij de Regenboog Groep Amsterdam , waar zij zich met name inzette voor ongedocumenteerde Surinaamse ouderen. Tussen 2019 en 2022 was zij tevens werkzaam als begeleider van diverse doelgroepen bij HVO-Querido en het Leger des Heils.

Christine behandelt zaken op het gebied van het reguliere vreemdelingenrecht (verblijfsvergunning, visa, nationaliteit), zaken op het gebied van het sociale zekerheidsrecht en brede bestuursrecht (Brp-inschrijving, uitkeringen, toeslagen), alsmede op het personen- en familierecht (afstamming, omgang, gezag).

In haar vrije tijd is Christine fervent sporter, zij bokst, surft en wandelt graag. Ook bezoekt ze graag een cabaret of theatervoorstelling.

Neem gerust contact op met Christine Koster via de email.

Gespecialiseerd in